vidaXL Šatník sivý dub sonoma 90x52x200 cm spracované drevo [815355]

SKU
563816
169,25 € 141,04 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Šatníková skriňa predstavuje dokonalé úložné riešenie a dodáva vášmu existujúcemu domovu elegantný nádych. Prémiový materiál: Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti.

Táto šatníková skriňa predstavuje dokonalé úložné riešenie a dodáva vášmu existujúcemu domovu elegantný nádych.

Prémiový materiál

Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti.

Pevný rám

Drevené rámy tejto skrine dodávajú pevnosť a stabilitu.

Priestranný úložný priestor

Táto skrinka poskytuje veľkú priehradku s vešiakovou tyčou za 2 dvierkami, ktorá vám ponúka dostatok priestoru pre vaše dlhšie oblečenie a iné poskladané oblečenie alebo doplnky, ako sú svetre, džínsy, klobúky, kabelky atď.

Varovanie

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Poznámka

Bočný panel šatníka pozostáva z dvoch spojených častíSkrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.

Vlastnosti

Farba: Sivý dub sonoma
Materiál: Spracované drevo
Rozmery: 90 x 52 x 200 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286952719
Produktové číslo výrobcu815355