vidaXL Šatní skříň mexická borovice Corona 3 dvířka bílá [282622]

SKU
563268
498,90 € 415,75 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Kvalitná drevená skriňa je v mexickom štýle `Corona`. Voskované borovicové drevo s čiernymi kovovými detailmi vyžaruje mexický šarm, vďaka ktorému bude táto skriňa skvelou súčasťou Vašej spálne či šatníka. Skriňa má krásne klenutý dizajn a 3 dvere.

Kvalitná drevená skriňa je v mexickom štýle `Corona`.

Voskované borovicové drevo s čiernymi kovovými detailmi vyžaruje mexický šarm, vďaka ktorému bude táto skriňa skvelou súčasťou Vašej spálne či šatníka. Skriňa má krásne klenutý dizajn a 3 dvere. Pevná a robustná skrinka je vyrobená z masívneho borovicového dreva. Veľká priehradka na ľavej strane obsahuje hornú poličku a závesnú tyč a poskytuje dostatok priestoru na uloženie oblečenia. Priestor na pravej strane má štyri poličky, ktoré sú ideálne na uloženie spodného prádla, ponožiek, atď. Montáž je jednoduchá.

Vlastnosti

Farba: Biele telo a hnedý vrch
Materiál: Borovicový masív
Rozmery: 151,6 x 52 x 170 cm (D x Š x V)
VAROVANIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Doplňujúce informácie

Klenutá vrchná časť a 3 dvere. Veľká priehradka na ľavej strane má hornú poličku a závesnú tyč. Priehradka na pravej strane má 4 poličky. Inšpirované mexickým štýlom nábytku `Corona`. Jednoduchá montáž.

VAROVANIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8719883681917
Produktové číslo výrobcu282622