vidaXL Šatní skříň mexická borovice Corona 2 dvířka [243732]

SKU
538382
308,15 € 256,79 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Kvalitná drevená skriňa je v mexickom štýle `Corona`. Voskované borovicové drevo s čiernymi kovovými detailmi vyžaruje mexický šarm, vďaka ktorému bude táto skriňa skvelou súčasťou Vašej spálne či šatníka. Táto skriňa má krásny okrúhly dizajn vrchu a 2 dvere.

Kvalitná drevená skriňa je v mexickom štýle `Corona`.

Voskované borovicové drevo s čiernymi kovovými detailmi vyžaruje mexický šarm, vďaka ktorému bude táto skriňa skvelou súčasťou Vašej spálne či šatníka. Táto skriňa má krásny okrúhly dizajn vrchu a 2 dvere. Je vyrobná z masívneho borovicového dreva, vďaka čomu je silná a pevná. Šatníková skriňa má veľký úložný priestor s jednou vrchnou poličkou a jednou tyčou, a tak budete mať svoje oblečenie dobre usporiadané. Montáž je naozaj jednoduchá.

Vlastnosti

Farba: Hnedá
Materiál: Borovicový masív
Rozmery: 101 x 52 x 170 cm (D x Š x V)
VAROVANIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Doplňujúce informácie

Okrúhly vrch s 2 dverami. S 1 vrchnou policou a 1 tyčou na vešiaky. Inšpirované mexickým štýlom nábytku `Corona`. Jednoduchá montáž.

VAROVANIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475526131
Produktové číslo výrobcu243732