vidaXL Šatník hnedý dub 100x32,5x35 cm spracované drevo [815215]

SKU
564667
51,35 € 42,79 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Kompaktná šatníková skriňa so štýlovým a zároveň praktickým dizajnom ponúka dostatok úložného priestoru a udrží vaše oblečenie a doplnky úhľadne usporiadané. Prémiový materiál: Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti.

Táto kompaktná šatníková skriňa so štýlovým a zároveň praktickým dizajnom ponúka dostatok úložného priestoru a udrží vaše oblečenie a doplnky úhľadne usporiadané.

Prémiový materiál

Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti.

Pevný rám

Konštrukcia tohto šatníka zaisťuje jeho pevnosť, odolnosť a dlhú životnosť.

Viac funkcií

Tento šatník má 2 priehradky, ktoré spĺňajú dostatočné úložné potreby. Táto odkladacia skrinka je vybavená aj vešiakovou tyčou, takže ju môžete použiť na zavesenie kabátov, šiat atď.

Praktické využitie

Táto funkčná šatníková skriňa so širokým spektrom využitia predstavuje nielen všestranné úložné riešenie do kúpeľne, kuchyne alebo práčovne, ale bude aj jedinečným dekoratívnym doplnkom vášho domova.

Poznámka

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.

Vlastnosti

Farba: Hnedý dub
Materiál: Spracované drevo
Rozmery: 100 x 32,5 x 35 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286932773
Produktové číslo výrobcu815215