vidaXL Šatník farba dubu sonoma 70x32,5x35 cm drevotrieska [808245]

SKU
542071
41,95 € 34,96 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Kompaktná šatníková skriňa dodá interiéru šmrnc a pozdvihne ho na novú úroveň!Vďaka robustnej konštrukcii je veľmi odolný. Tento organizér oblečenia má veľkú priehradku, ktorá spĺňa dostatočné požiadavky na skladovanie. Úložná skrinka je tiež vybavená vešiakovou tyčou na zavesenie kabátov, šiat, atď.

Táto kompaktná šatníková skriňa dodá interiéru šmrnc a pozdvihne ho na novú úroveň!Vďaka robustnej konštrukcii je veľmi odolný.

Tento organizér oblečenia má veľkú priehradku, ktorá spĺňa dostatočné požiadavky na skladovanie. Úložná skrinka je tiež vybavená vešiakovou tyčou na zavesenie kabátov, šiat, atď. Vďaka širokému spektru použití je tento funkčný šatník všestranným riešením úložného priestoru do kúpeľne, kuchyne alebo práčovne, a predstavuje jedinečný dekoratívny doplnok pre váš domov.

Vlastnosti

Farba: Dub sonoma
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 70 x 32,5 x 35 cm (Š x H x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286609453
Produktové číslo výrobcu808245