vidaXL Šatník biely 82,5x51,5x180 cm drevotrieska [803434]

SKU
541876
141,15 € 117,62 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Kompaktný šatník vám uľahčí prístup k oblečeniu alebo každodenným doplnkom. Poskytne perfektné riešenie skladovania a dodá vášmu domovu elegantný nádych. Táto šatníková skriňa má veľký priestor, ktorý vám ponúka dostatok miesta na oblečenie alebo iné doplnky. Táto skriňa na oblečenie sa ľahko čistí.

Tento kompaktný šatník vám uľahčí prístup k oblečeniu alebo každodenným doplnkom.

Poskytne perfektné riešenie skladovania a dodá vášmu domovu elegantný nádych. Táto šatníková skriňa má veľký priestor, ktorý vám ponúka dostatok miesta na oblečenie alebo iné doplnky. Táto skriňa na oblečenie sa ľahko čistí.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 82,5 x 51,5 x 180 cm ( (D x Š x V) )
UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

UPOZORNENIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8720286587058
Produktové číslo výrobcu803434