vidaXL Rohový stôl, dub sonoma 200x50x76 cm, drevotrieska [801101]

SKU
530697
87,00 € 72,50 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Úhľadný a moderný písací stôl predstavuje praktický doplnok do pracovne či do kancelárie! Tento stôl má originálny otočný dizajn, takže z neho môžete spraviť rohový stôl, aby sa dal umiestniť do rôzne zariadených priestorov.

Tento úhľadný a moderný písací stôl predstavuje praktický doplnok do pracovne či do kancelárie! Tento stôl má originálny otočný dizajn, takže z neho môžete spraviť rohový stôl, aby sa dal umiestniť do rôzne zariadených priestorov.

Pracovný stôl je vyrobený z kvalitnej drevotriesky, vďaka čomu je skutočne pevný, trvácny a má dlhú životnosť. Tento písací stôl s veľkými otvorenými priečinkami poskytuje dostatok úložného priestoru, a tak je ako stvorený do menších kancelárií, internátnych izieb či do menších domácností! Môžete ho využívať aj ako konzolový stolík do chodby. Písací stôl sa dá ľahko očistiť navlhčenou handričkou.

Vlastnosti

Farba: Dub sonoma
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 200 x 50 x 76 cm (D x Š x V)
Rozmery (rohového stola): 120 x 120 x 76 cm (D x Š x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Otočný. S otvorenými priečinkami. Výrobok je potrebné poskladať.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883816876
Produktové číslo výrobcu801101