vidaXL Vtáčia klietka, borovicový a jedľový masív 125,5x59,5x164 cm [170638]

SKU
548511
172,25 € 143,54 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Domček pre vtáky poskytne vtákom priestranný a útulný prístrešok, kde sa budú môcť v bezpečí hrať a lietať. V tejto vysokokvalitnej klietke pre vtáky je dostatok priestoru na pohyb a pevné pletivo zo železných drôtov po celom obvode sa postará o to, aby nedochádzalo k nehodám a nežiaducemu správaniu.

Tento domček pre vtáky poskytne vtákom priestranný a útulný prístrešok, kde sa budú môcť v bezpečí hrať a lietať.

V tejto vysokokvalitnej klietke pre vtáky je dostatok priestoru na pohyb a pevné pletivo zo železných drôtov po celom obvode sa postará o to, aby nedochádzalo k nehodám a nežiaducemu správaniu. Konštrukcia zo železného drôteného pletiva vám navyše umožní vtáky kedykoľvek skontrolovať a zabezpečí im dobrý výhľad a neustále prúdenie čerstvého vzduchu. Vonkajšia vtáčia klietka má rám z dreveného masívu, vďaka čomu je skutočne pevná a trvácna. Strieška je pokrytá zelenou vodoodolnou látkou, ktorá vtáky ochráni pred dažďom. Rebrík vtákom umožní jednoducho prechádzať hore a dole. Vďaka vyťahovaciemu dnu v spodnej časti sa klietka pre vtáky dá bez problémov vyčistiť. Vtáčia klietka sa jednoducho montuje.

Vlastnosti

Farba: Hnedá a zelená
Celkové rozmery: 125,5 x 59,5 x 164 cm (D x Š x V)
Rozmery (bez striešky): 104 x 46 x 160 cm (D x Š x V)
Materiál: Rám z borovicového masívu, sieťovina zo železného drôtu s práškovou povrchovou úpravou, preglejka
Varovanie: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Doplňujúce informácie

Strecha pokrytá vodovzdornou látkou (100% polyester). S 2 bidlami a 1 rebríkom. S vyťahovacím podnosom . Odolnosť voči poveternostným vplyvom.

Varovanie

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475721208
Produktové číslo výrobcu170638