vidaXL Komoda sivá 57x35x70 cm drevotrieska [806051]

SKU
539111
40,40 € 33,67 €
Nedostupné
Príborník bude skvelým doplnkom vášho obytného priestoru. Táto knižnica je vyrobená z drevotriesky, ktorá zaisťuje jej odolnosť, trvanlivosť a dlhú životnosť. Drevené nohy tiež dodávajú extra stabilitu. Táto bočná skrinka má 3 police, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru.

Tento príborník bude skvelým doplnkom vášho obytného priestoru.

Táto knižnica je vyrobená z drevotriesky, ktorá zaisťuje jej odolnosť, trvanlivosť a dlhú životnosť. Drevené nohy tiež dodávajú extra stabilitu. Táto bočná skrinka má 3 police, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru. Robustná vrchná doska je ideálna na vystavovanie dekoratívnych predmetov, zarámovaných fotografií alebo rastlín v kvetináčoch. Úložnú skrinku je navyše možné ľahko čistiť vlhkou handričkou.

Vlastnosti

Farba: Sivá
Materiál: Drevotrieska, masívne eukalyptové drevo
Rozmery: 57 x 35 x 70 cm (Š x H x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

S 3 policami. Výrobok je potrebné poskladať.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286358603
Produktové číslo výrobcu806051