vidaXL Komoda čierna 80x36x75 cm drevotrieska [805771]

SKU
535637
63,25 € 52,71 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Komoda s minimalistickým dizajnom predstavuje praktický a zároveň veľmi pôsobivý doplnok do domácnosti. Komoda s 2 dvierkami a zásuvkou poskytuje dostatok úložného priestoru pre knihy, multimediálne zariadenia a ďalšie predmety.

Táto komoda s minimalistickým dizajnom predstavuje praktický a zároveň veľmi pôsobivý doplnok do domácnosti.

Komoda s 2 dvierkami a zásuvkou poskytuje dostatok úložného priestoru pre knihy, multimediálne zariadenia a ďalšie predmety. Robustná stolová doska je ideálna na vystavenie dekoratívnych predmetov, zarámovaných fotografií alebo rastlín v kvetináčoch. Navyše, táto skrinka sa ľahko čistí vlhkou handričkou.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 80 x 36 x 75 cm (D x Š x V)
UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

S 2 dvierkami a 1 zásuvkou. Výrobok je potrebné poskladať.

UPOZORNENIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286327722
Produktové číslo výrobcu805771