vidaXL Komoda biela 80x40x83 cm borovica Panama Range [282657]

SKU
526913
148,60 € 123,83 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Komoda je vyrobená z masívneho borovicového dreva a má rustikálny a trendový dizajn, vďaka čomu bude dekoratívnym a zároveň praktickým doplnkom vášho interiéru. Komoda navrhnutá so 4 zásuvkami udržuje vaše časopisy, knihy, DVD a multimediálne zariadenia dobre usporiadané a na dosah ruky.

Táto komoda je vyrobená z masívneho borovicového dreva a má rustikálny a trendový dizajn, vďaka čomu bude dekoratívnym a zároveň praktickým doplnkom vášho interiéru.

Komoda navrhnutá so 4 zásuvkami udržuje vaše časopisy, knihy, DVD a multimediálne zariadenia dobre usporiadané a na dosah ruky. Pevný vrchná doska je ideálna na umiestnenie dekoratívnych predmetov, ako sú vázy alebo kvetináče. Skrinka je vyrobená z borovicového masívu. Každý krok procesu výroby sa vykonáva s najväčšou starostlivosťou, či už ide o leštenie, natieranie alebo lakovanie. Vďaka vynikajúcemu remeselnému spracovaniu a esteticky príťažlivej štruktúre dreva je každý kus nábytku jedinečný a mierne sa odlišuje od ostatných.

Dôležitá poznámka

Farba a textúra jednotlivých výrobkov sa môže líšiť, a preto je každá komoda jedinečná a trochu odlišná od ostatných kusov; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Farba: Biela a prírodná farba dreva
Materiál: Borovicový masív
Rozmery: 80 x 40 x 83 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

S 2 malými zásuvkami a 2 veľkými zásuvkami. Leštený; natieraný a lakovaný povrch.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8719883682266
Produktové číslo výrobcu282657