vidaXL Komoda, biela 60x35x98,5 cm, drevotrieska [800531]

SKU
526564
67,50 € 56,25 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Komoda s minimalistickým dizajnom predstavuje praktický a zároveň veľmi pôsobivý doplnok do domácnosti. Táto komoda so 4 zásuvkami poskytuje dostatok priestoru na odkladanie kníh, multimediálnych zariadení a ďalších predmetov.

Táto komoda s minimalistickým dizajnom predstavuje praktický a zároveň veľmi pôsobivý doplnok do domácnosti.

Táto komoda so 4 zásuvkami poskytuje dostatok priestoru na odkladanie kníh, multimediálnych zariadení a ďalších predmetov. Pevná doska je ako stvorená na vystavenie ozdobných predmetov, rámikov s fotkami alebo kvetov v kvetináči. Komodu môžete používať aj ako stolík pod TV či príručnú skrinku. Je vyrobená z prvotriednej drevotriesky, a tak vám bude slúžiť dlhé roky. Skrinka so zásuvkami sa dá ľahko očistiť navlhčenou handričkou.

Vlastnosti

Farba: Biela
Rozmery: 60 x 35 x 98,5 cm (Š x H x V)
Materiál: Drevotrieska
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

So 4 zásuvkami. Jednoducho sa čistí.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8719883739281
Produktové číslo výrobcu800531