vidaXL Pracovná stolička na kolieskach, čierna, umelá koža [323664]

SKU
527729
69,05 € 57,54 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Pracovná stolička na kolieskach má moderný dizajn a predstavuje pôsobivý doplnok, ktorý spríjemní vaše pracovné dni, pretože vám poskytne trochu pohodlia. Pri sedení si môžete zľahka oprieť chrbát o polstrované operadlo so zaobleným dizajnom, ktoré ponúka potrebnú oporu.

Táto pracovná stolička na kolieskach má moderný dizajn a predstavuje pôsobivý doplnok, ktorý spríjemní vaše pracovné dni, pretože vám poskytne trochu pohodlia.

Pri sedení si môžete zľahka oprieť chrbát o polstrované operadlo so zaobleným dizajnom, ktoré ponúka potrebnú oporu. Sedadlo nie je ani príliš tvrdé, ani príliš mäkké - a tak sa vám bude sedieť naozaj pohodlne. Pevný pochrómovaný oceľový rám stoličke prináša mimoriadnu stabilitu a trvácnosť. Výšku sedadla si môžete podľa potreby nastaviť pomocou praktického plynového piesta. Stolička je navyše vybavená kolieskami, ktoré sa dajú otáčať v rozsahu 360 stupňov, a tak vám umožní sa voľne pohybovať do všetkých smerov, vďaka čomu je ako stvorená do tetovacích štúdií, salónov krásy, na kliniky a podobne.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: Umelá koža (60 % PU, 30 % polyester, 10 % bavlna), oceľ
Rozmery: 46 x 43 x (55 - 66) cm (Š x H x V)
Opierka na ruky: Nie
Nastaviteľná výška: Áno
Max. nosnosť: 110 kg

Doplňujúce informácie

S kolieskami. Mechanizmus plynového piesta. Výrobok je potrebné poskladať.

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286081242
Produktové číslo výrobcu323664