vidaXL Výsuvná okenná sieťka proti hmyzu biela (75-143)x50 cm

SKU
575457
30,40 € 25,33 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Praktická okenná sieťka proti hmyzu je vhodná na okná a ochráni vás pred lietajúcim hmyzom bez toho, aby ste museli používať repelenty a silné chemikálie. Sieťka navyše zabezpečí prúdenie čerstvého vzduchu do miestnosti.

Táto praktická okenná sieťka proti hmyzu je vhodná na okná a ochráni vás pred lietajúcim hmyzom bez toho, aby ste museli používať repelenty a silné chemikálie.

Sieťka navyše zabezpečí prúdenie čerstvého vzduchu do miestnosti. Táto sieťka proti hmyzu má hliníkový rám so sieťovinou zo sklenených vlákien odolnou voči UV žiareniu a poveternostným vplyvom. Je pevná a odolná. Štetinové tesnenia na každej strane zvyšujú presnosť lícovania na okennom ráme a zabraňujú tomu, aby aj ten najmenší hmyz prenikol do vašej domácnosti. Vďaka roztiahnuteľnému dizajnu je možné túto sieť proti hmyzu upraviť tak, aby zodpovedala veľkosti vášho okna. Sieť a rám je možné podľa vašich potrieb tiež narezať na požadovanú veľkosť. Pripojenie uľahčujú rohové konektory. Inštalácia nevyžaduje vŕtanie ani skrutky, pretože sa dá ľahko pripevniť k vodiacim koľajniciam.

Poznámka

Tento výrobok by sa mal používať na okno s roletou.

Vlastnosti

Farba rámu: Biela
Farba sieťky: Čierna
Materiál: Hliník, sklolaminát s vrstvou PVC
Celková veľkosť: (75-143) x 50 cm (Š x V)
Veľkosť rámu: 15 x 7 mm (Š x V)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Poznámka: Tento výrobok by sa mal používať na okno s roletou.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8720286207284
Produktové číslo výrobcu149038