vidaXL Podnožka s tmavosivým vankúšom tíkový masív [316113]

SKU
541078
83,85 € 69,87 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevená podnožka vyniká svojím elegantným dizajnom a mäkkými podložkami a zaručene sa stane skvelým doplnkom do vašej záhrady, na terasu alebo na dvor. Poskytne vám ideálne miesto na príjemné posedenia s rodinou a priateľmi počas krásnych slnečných dní.

Táto drevená podnožka vyniká svojím elegantným dizajnom a mäkkými podložkami a zaručene sa stane skvelým doplnkom do vašej záhrady, na terasu alebo na dvor.

Poskytne vám ideálne miesto na príjemné posedenia s rodinou a priateľmi počas krásnych slnečných dní. Tento kus tíkového nábytku je vyhotovený z mimoriadne trvácneho tvrdého tíkového dreva, ktoré bolo umelo vysušené v sušiarni a jeho povrch bol následne jemne obrúsený, aby získal hladký vzhľad. Tíkové drevo sa vyznačuje výnimočnou pevnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom, a tak predstavuje jeden z najvhodnejších materiálov na výrobu záhradného nábytku spomedzi všetkých ostatných druhov dreva. Hrubo čalúnená podložka ju robí veľmi pohodlnou. Pieskovaný povrch sa ľahko čistí vlhkou handričkou. Taburetka je tiež ľahká, flexibilná a ľahko sa premiestňuje. Uľahčí vám to vytvorenie rôznych rozložení, ktoré budú vyhovovať vašim potrebám.

Vlastnosti

Farba podložky: Tmavosivá
Materiál: Jemne brúsené tvrdé tíkové drevo s povrchovou úpravou na báze vody, látka (100% polyester)
Rozmery: 62,5 x 62,5 x 30 cm (Š x H x V)
Hrúbka podložky na sedadlo: 5 cm

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

V balení sa nachádza

1 x Podnožka
1 x Podložka na sedadlo

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286300183
Produktové číslo výrobcu316113