vidaXL Podnožka s krémovou podložkou tíkový masív [316106]

SKU
538238
76,45 € 63,71 €
Nedostupné
Drevená podnožka vyniká svojím elegantným dizajnom a mäkkými podložkami a zaručene sa stane skvelým doplnkom do vašej záhrady, na terasu alebo na dvor. Poskytne vám ideálne miesto na príjemné posedenia s rodinou a priateľmi počas krásnych slnečných dní.

Táto drevená podnožka vyniká svojím elegantným dizajnom a mäkkými podložkami a zaručene sa stane skvelým doplnkom do vašej záhrady, na terasu alebo na dvor.

Poskytne vám ideálne miesto na príjemné posedenia s rodinou a priateľmi počas krásnych slnečných dní. Tento kus tíkového nábytku je vyhotovený z mimoriadne trvácneho tvrdého tíkového dreva, ktoré bolo umelo vysušené v sušiarni a jeho povrch bol následne jemne obrúsený, aby získal hladký vzhľad. Tíkové drevo sa vyznačuje výnimočnou pevnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom, a tak predstavuje jeden z najvhodnejších materiálov na výrobu záhradného nábytku spomedzi všetkých ostatných druhov dreva. Hrubo čalúnená podložka ju robí veľmi pohodlnou. Pieskovaný povrch sa ľahko čistí vlhkou handričkou. Taburetka je tiež ľahká, flexibilná a ľahko sa premiestňuje. Uľahčí vám to vytvorenie rôznych rozložení, ktoré budú vyhovovať vašim potrebám.

Poznámka

Aby ste predĺžili životnosť vášho vonkajšieho nábytku, odporúčame vám ho ochrániť vodotesným krytom.

Vlastnosti

Farba podložky: Krémová
Materiál: Jemne brúsené tvrdé tíkové drevo s povrchovou úpravou na báze vody, látka (100% polyester)
Rozmery: 62,5 x 62,5 x 30 cm (Š x H x V)
Hrúbka podložky na sedadlo: 5 cm

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

V balení sa nachádza

1 x Podnožka
1 x Podložka na sedadlo

Farbahnedá (svetlá)
VýrobcavidaXL
EAN8720286300114
Produktové číslo výrobcu316106