vidaXL Počítačový stôl prírodný 115x47x77 cm masívne mahagónové drevo [337083]

SKU
552365
148,65 € 123,87 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Tak ako každý nábytok s kvalitným dizajnom, aj tento jednoduchý, no zároveň štýlový drevený počítačový stôl má čisté línie, nezaberá veľa miesta a nikdy nevyjde z módy. Poskytuje veľký pracovný priestor, vďaka čomu predstavuje skutočne praktický, užitočný a všestranný nábytok do domácnosti alebo do kancelárie.

Tak ako každý nábytok s kvalitným dizajnom, aj tento jednoduchý, no zároveň štýlový drevený počítačový stôl má čisté línie, nezaberá veľa miesta a nikdy nevyjde z módy.

Poskytuje veľký pracovný priestor, vďaka čomu predstavuje skutočne praktický, užitočný a všestranný nábytok do domácnosti alebo do kancelárie. Pevný drevený stôl je mimoriadne stabilný, odolný a trvácny, pretože bol vyrobený z masívneho mahagónového dreva s prírodným povrchom. Mahagónové drevo je tropické tvrdé drevo, ktoré vyniká svojou krásou, odolnosťou a farbou. Počítačový stôl ponúka dostatok úložného priestoru vďaka 3 zásuvkám. Jednoducho sa čistí pomocou vlhkej handričky.

Vlastnosti

Materiál: masívne mahagónové drevo s prírodným náterom
Rozmery: 115 x 47 x 77 cm (Š x H x V)
UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

UPOZORNENIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286668269
Produktové číslo výrobcu337083