vidaXL PC stôl biely 80x50x75 cm drevotrieska [802894]

SKU
530293
62,45 € 52,04 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Kompaktný počítačový stôl pre PC a laptop je určený na úsporu priestoru a vytvorí pútavý prvok vo vašej izbe s jeho moderným a štýlovým vzhľadom. Veľká pracovná plocha umožňuje pohodlné používanie počítača a písacích materiálov.

Kompaktný počítačový stôl pre PC a laptop je určený na úsporu priestoru a vytvorí pútavý prvok vo vašej izbe s jeho moderným a štýlovým vzhľadom.

Veľká pracovná plocha umožňuje pohodlné používanie počítača a písacích materiálov. Tento počítačový stôl je navrhnutý s posuvnou časťou klávesnice a 1 špeciálnou poličkou pre CPU vežu a 2 policami pre vaše ďalšie potreby pre počítač. Táto pracovná stanica, skonštruovaná z lepenky, vám zabezpečí roky používania. Okrem toho má nainštalované kolieska pre pohodlné presúvanie. Zostavenie kancelárskeho stola je jednoduché.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 80 x 50 x 75 cm (Š x H x V)
VAROVANIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať. Obsahuje vysúvací podnos na klávesnicu. S kolieskami.

VAROVANIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8720286016886
Produktové číslo výrobcu802894