vidaXL Nástenný nočný stolík hnedý dub 40x30x15 cm spracované drevo

SKU
566389
27,70 € 23,08 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Kompaktný nástenný nočný stolík vám pomôže ušetriť miesto a ponúka ideálne riešenie úložného priestoru v akomkoľvek obytnom priestore. Pevný materiál: Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti.

Tento kompaktný nástenný nočný stolík vám pomôže ušetriť miesto a ponúka ideálne riešenie úložného priestoru v akomkoľvek obytnom priestore.

Pevný materiál

Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti.

Dostatok priestoru

Nástenný nočný stolík ponúka dostatok úložného priestoru pre vaše časopisy, knihy, multimediálne zariadenia a iné dekoratívne predmety, ktoré budú dobre zorganizované a na dosah.

Priestorovo úsporný dizajn

Vďaka svojmu nástennému dizajnu je tento kompaktný nočný stolík skvelým úložným riešením do malej miestnosti bez straty priestoru.

Poznámka

Každý produkt je dodávaný s montážnym návodom v krabici pre jednoduchú montáž.Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.

Vlastnosti

Farba: Hnedý dub
Materiál: Kompozitné drevo
Rozmery: 40 x 30 x 15 cm (Š x H x V)

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286975367
Produktové číslo výrobcu815286