vidaXL Príručná skrinka čierna 60x30x50 cm drevotrieska [806302]

SKU
547537
38,35 € 31,96 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Bočná skrinka je štýlová aj praktická. Je skvelé ju použiť ako bočnú skrinku k pohovke, vďaka ktorej získate ľahký prístup k veciam, ktoré potrebujete. Táto príručná skrinka má 2 poličky, ktoré ponúkajú dostatok úložného priestoru, aby ste mali svoje veci dobre usporiadané a na dosah.

Táto bočná skrinka je štýlová aj praktická.

Je skvelé ju použiť ako bočnú skrinku k pohovke, vďaka ktorej získate ľahký prístup k veciam, ktoré potrebujete. Táto príručná skrinka má 2 poličky, ktoré ponúkajú dostatok úložného priestoru, aby ste mali svoje veci dobre usporiadané a na dosah. Horná doska poskytuje stabilný povrch, na ktorý môžete položiť nápoje, knihy alebo ozdobné predmety. Táto úložná skrinka sa navyše ľahko čistí vlhkou handričkou.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 60 x 30 x 50 cm (Š x H x V)
UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

UPOZORNENIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286542248
Produktové číslo výrobcu806302