vidaXL Príručná skrinka 60x30x75 cm, recyklovaný masív [282730]

SKU
530812
194,65 € 162,21 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vneste do svojho interiéru nádych elegancie z polovice minulého storočia s našou krásnou príručnou skrinkou z dreveného masívu.

Vneste do svojho interiéru nádych elegancie z polovice minulého storočia s našou krásnou príručnou skrinkou z dreveného masívu! Komoda je vyrobená z mangového a recyklovaného masívu, ktorý pochádza z trámov, podláh a nosníkov zo starých zbúraných stavieb a pozostáva z rôznych typov dreva, ako napríklad borovicového, tíkového, bukového, dubového, cédrového, mangového či akáciového dreva.

Recyklované drevo sa preto vyznačuje vlastnosťami týchto typov dreva. Recyklované drevo je staré, zvetrané a usušené, a preto sa nezmršťuje ani neohýba. Každý krok výrobného procesu sa vykonáva s najväčšou starostlivosťou, či už je to leštenie alebo lakovanie. Vďaka vynikajúcemu remeselnému opracovaniu a krásnej textúre dreva je každý kus nábytku výnimočný a trochu odlišný od ostatných. Príručná skrinka navyše obsahuje 2 dvierka a 2 zásuvky, ktoré poskytujú ideálne miesto na odkladanie menších predmetov, aby ste ich mali vždy poruke. Príručná skrinka sa jednoducho montuje.

Dôležitá poznámka

Farba a textúra dreva jednotlivých výrobkov sa môže líšiť, a preto je každá príručná skrinka jedinečná. Dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Materiál: Recyklovaný masív, mangový masív, MDF
Rozmery: 60 x 30 x 75 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

S 2 dvierkami s 2 zásuvkami. Leštený a lakovaný povrch.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883666013
Produktové číslo výrobcu282730