vidaXL Obdĺžnikové prírodné bambusové podložky 2 ks 120x180 cm

SKU
577846
57,15 € 47,62 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dodajte svojej obývačke prírodný vzhľad! Tento moderný bambusový koberec predstavuje skvelý doplnok do akéhokoľvek interiéru. Vďaka svojim neutrálnym tónom sa bude dať pekne skombinovať s rôznymi štýlmi zariadenia interiéru. Bambusový koberec má protišmykovú podložku z PVC, ktorá má zmäkčujúci efekt.

Dodajte svojej obývačke prírodný vzhľad! Tento moderný bambusový koberec predstavuje skvelý doplnok do akéhokoľvek interiéru.

Vďaka svojim neutrálnym tónom sa bude dať pekne skombinovať s rôznymi štýlmi zariadenia interiéru. Bambusový koberec má protišmykovú podložku z PVC, ktorá má zmäkčujúci efekt. Koberec obsahuje aj uchytenie, aby držal na mieste. Okraje z polypropylénu dávajú bambusovému kobercu čistý vzhľad. Tento koberec sa dá jednoducho čistiť, pretože je vyrobený z prírodného, pevného bambusu. Pred nákupom si pozorne skontrolujte rozmery. Balenie obsahuje 2 koberce.

Poznámka

Prosím, berte do úvahy možnú odchýlku rozmerov (+/- 0,5 cm) v šírke bambusových pásikov. Bambus je prírodný materiál, a preto môže vykazovať menšie nepravidelnosti.

Vlastnosti

Farba: Prírodná farba bambusu
Materiál: Povrch z bambusu + okraje z polypropylénu
Rozmery: 120 x 180 cm (Š x D)
Starostlivosť a čistenie: Utierajte vlhkou handričkou
Tkanina: Polyester: 100%

Doplňujúce informácie

Protišmyková PVC spodná vrstva. V balení sa nachádzajú 2 koberce.

Farbabéžová
VýrobcavidaXL
EAN8719883759692
Produktové číslo výrobcu278744