vidaXL Nočné stolíky 2 ks nohy z masívneho dreva farba dubu sonoma 40x35x69 cm [805894]

SKU
538363
87,70 € 73,08 €
Nedostupné
Vylepšite svoj interiér pomocou týchto pekne navrhnutých a elegantných skriniek k posteli. Vyžaruje z nich škandinávske kúzlo. Nočný stolík so štyrmi drevenými nohami je stabilný a robustný. Je navyše vybavený troma zásuvkami, ktoré ponúkajú dostatok úložného priestoru na uloženie a organizáciu vecí.

Vylepšite svoj interiér pomocou týchto pekne navrhnutých a elegantných skriniek k posteli.

Vyžaruje z nich škandinávske kúzlo. Nočný stolík so štyrmi drevenými nohami je stabilný a robustný. Je navyše vybavený troma zásuvkami, ktoré ponúkajú dostatok úložného priestoru na uloženie a organizáciu vecí. Ľahko sa čistí vlhkou handričkou.

Vlastnosti

Farba: Dub sonoma
Materiál: Drevotrieska, masívne eukalyptové drevo
Rozmery: 40 x 35 x 69 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Má drevené nohy. Výrobok je potrebné poskladať.

Poznámka: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.

Poznámka

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.

V balení sa nachádza

2 x Nočný stolík

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286357033
Produktové číslo výrobcu805894