vidaXL TV skrinky 2 ks dub sonoma 30,5x30x90cm drevotrieska [803351]

SKU
535604
67,60 € 56,33 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Závesná sada TV skriniek vytvorí ústredný bod vo vašej obývačke vďaka modernému a štýlovému dizajnu. Tieto nástenné TV skrinky sú vyrobené z drevotriesky, vďaka čomu sú robustné a stabilné.

Táto závesná sada TV skriniek vytvorí ústredný bod vo vašej obývačke vďaka modernému a štýlovému dizajnu.

Tieto nástenné TV skrinky sú vyrobené z drevotriesky, vďaka čomu sú robustné a stabilné. Každá skrinka má 2 police, takže je ideálnym miestom na uloženie všetkých vašich kníh, časopisov, DVD alebo iných predmetov. Tieto nástenné skrinky sa ľahko čistia vlhkou handričkou.

Vlastnosti

Farba: Dub sonoma
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 30,5 x 30 x 90 cm (Š x H x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

V balení sa nachádza

2 x TV skrinka

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286352069
Produktové číslo výrobcu803351