vidaXL Nočné stolíky 2 ks, čierne 40x30x30 cm, drevotrieska [801056]

SKU
527839
51,50 € 42,92 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vneste do svojho interiéru nádych klasického šarmu s našimi nočnými stolíkmi! Sada nočných stolíkov vyrobená z kvalitnej drevotriesky je skutočne pevná, trvácna a všestranná. Stolík predstavuje univerzálnu skrinku do rôznych miestností, a preto ho môžete používať napríklad aj v obývačke ako stolík ku gauču.

Vneste do svojho interiéru nádych klasického šarmu s našimi nočnými stolíkmi! Sada nočných stolíkov vyrobená z kvalitnej drevotriesky je skutočne pevná, trvácna a všestranná.

Stolík predstavuje univerzálnu skrinku do rôznych miestností, a preto ho môžete používať napríklad aj v obývačke ako stolík ku gauču. 2 zásuvky poskytujú množstvo priestoru na odkladanie časopisov, kníh, ovládačov a iných drobností, ktoré chcete mať vždy poruke. Tieto 2 nočné stolíky sa navyše dajú ľahko očistiť pomocou navlhčenej handričky. Dodajte svojmu interiéru úplne nový vzhľad s našimi elegantnými nočnými stolíkmi! Dajú sa jednoducho zmontovať pomocou montážnych materiálov, ktoré sú súčasťou balenia. V balení sa nachádzajú 2 nočné stolíky.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 40 x 30 x 30 cm (D x Š x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

S 2 zásuvkami. Výrobok je potrebné poskladať.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

V balení sa nachádza

2 x Nočný stolík

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8719883816517
Produktové číslo výrobcu801056