vidaXL Nočné stolíky 2 ks čierne 35x35x55 cm drevotrieska [806349]

SKU
546523
52,50 € 43,75 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Nočný stolík s elegantným dizajnom vytvorí vo vašom interiéri nadčasový doplnok. Stabilná skrinka na posteľ s otvorenými priehradkami poskytuje dostatok úložného priestoru na uloženie časopisov, kníh, diaľkových ovládačov a iných drobností na dosah ruky.

Tento nočný stolík s elegantným dizajnom vytvorí vo vašom interiéri nadčasový doplnok.

Stabilná skrinka na posteľ s otvorenými priehradkami poskytuje dostatok úložného priestoru na uloženie časopisov, kníh, diaľkových ovládačov a iných drobností na dosah ruky. Robustný vrch je možné použiť na umiestnenie dekoratívnych predmetov, ako sú fotorámčeky a črepníkové rastliny. Tento nočný stolík sa navyše dá ľahko čistiť vlhkou handričkou. Vylepšite svoj interiér na ďalšiu úroveň s týmto nočným stolíkom!.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 35 x 35 x 55 cm (Š x H x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

V balení sa nachádza

2 x Nočný stolík

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286558553
Produktové číslo výrobcu806349