vidaXL Nočný stolík čierny 40x30x50 cm masívne mangovníkové drevo [320813]

SKU
547223
126,00 € 105,00 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevená skrinka s blokovým dizajnom dodá vašej obývačke industriálny vzhľad. Skrinka je vyrobená z masívneho mangovníkového dreva, tropického tvrdého dreva s vysokou pevnosťou. Tiež odoláva opotrebovaniu, a je stabilná a odolná.

Táto drevená skrinka s blokovým dizajnom dodá vašej obývačke industriálny vzhľad.

Skrinka je vyrobená z masívneho mangovníkového dreva, tropického tvrdého dreva s vysokou pevnosťou. Tiež odoláva opotrebovaniu, a je stabilná a odolná. Táto úložná skrinka má tri zásuvky, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru pre vaše knihy a osobné veci, ktoré chcete mať dobre zorganizované. Pevná stolová doska je ideálna na vystavenie dekoratívnych predmetov, fotorámikov a iných predmetov. Navyše sa ľahko čistí vlhkou handričkou.

Dôležitá poznámka

Farba a textúra jednotlivých výrobkov sa môže líšiť, a preto je každý kus jedinečný; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: Masívne mangovníkové drevo s čiernou povrchovou úpravou, mosadzné práškované železo
Rozmery: 40 x 30 x 50 cm (Š x H x V)
VAROVANIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Doplňujúce informácie

S blokovým dizajnom a 3 zásuvkami. Montáž nie je potrebná.

VAROVANIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286070734
Produktové číslo výrobcu320813