vidaXL Nočný stolík, biely 40x30x30 cm, drevotrieska [801053]

SKU
523170
36,15 € 30,12 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vneste do svojho interiéru nádych klasického šarmu s naším nočným stolíkom! Nočný stolík vyrobený z kvalitnej drevotriesky je skutočne pevný, trvácny a všestranný. Predstavuje univerzálnu skrinku do rôznych miestností, a preto ho môžete používať napríklad aj v obývačke ako stolík ku gauču.

Vneste do svojho interiéru nádych klasického šarmu s naším nočným stolíkom! Nočný stolík vyrobený z kvalitnej drevotriesky je skutočne pevný, trvácny a všestranný.

Predstavuje univerzálnu skrinku do rôznych miestností, a preto ho môžete používať napríklad aj v obývačke ako stolík ku gauču. 2 zásuvky poskytujú množstvo priestoru na odkladanie časopisov, kníh, ovládačov a iných drobností, ktoré chcete mať vždy poruke. Nočný stolík sa navyše dá ľahko očistiť pomocou navlhčenej handričky. Dodajte svojmu interiéru úplne nový vzhľad s naším elegantným nočným stolíkom! Dá sa jednoducho zmontovať pomocou montážnych materiálov, ktoré sú súčasťou balenia.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 40 x 30 x 30 cm (D x Š x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

S 2 zásuvkami. Výrobok je potrebné poskladať.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8719883816487
Produktové číslo výrobcu801053