vidaXL Nočný stolík 40x30x50 cm surové mangovníkové drevo [323146]

SKU
533751
83,00 € 69,17 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevený nočný stolík v industriálnom štýle bude skvelým doplnkom vášho interiéru. Môžete ho tiež použiť ako nočný stolík alebo príručný stolík. Bočná skrinka je vyrobená z neopracovaného mangovníkového dreva, tropického tvrdého dreva, ktoré je odolné voči záťaži.

Tento drevený nočný stolík v industriálnom štýle bude skvelým doplnkom vášho interiéru.

Môžete ho tiež použiť ako nočný stolík alebo príručný stolík. Bočná skrinka je vyrobená z neopracovaného mangovníkového dreva, tropického tvrdého dreva, ktoré je odolné voči záťaži. Odolá aj opotrebovaniu časom, vďaka čomu je stabilná a odolná. Dodatočnú stabilitu dodáva aj železný rám s práškovou povrchovou úpravou. Nočný stolík má robustnú hornú časť na umiestnenie nočnej lampy, budíka alebo čohokoľvek iného, čo by ste mohli potrebovať. Tento nočný stolík má za dvierkami veľkú priehradku s ručne vyrezávaným vzorom, ktorá poskytuje dostatok priestoru na uloženie menších predmetov a na dosah ruky.

Dôležitá poznámka

Farba a textúra jednotlivých výrobkov sa môže líšiť, a preto je každý kus jedinečný; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Materiál: Surové mangovníkové drevo s prírodnou povrchovou úpravou, železo s čiernou práškovou povrchovou úpravou, MDF
Rozmery: 40 x 30 x 50 cm (Š x H x V)
VAROVANIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Doplňujúce informácie

Má ručne vyrezávaný vzor na dverách. Montáž nie je potrebná.

VAROVANIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286142417
Produktové číslo výrobcu323146