vidaXL Nástenný vešiak na kabáty 60x15x20 cm surový teakový masív

SKU
576683
47,95 € 39,96 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevený vešiak na kabáty je navrhnutý tak, aby dokonale ladil s vaším nábytkom, a tiež aby bol vynikajúcou voľbou pre výzdobu vašej domácnosti! Nástenný vešiak je vyrobený zo surového mangovníkového masívu, druhu tvrdého a tropického dreva, ktoré je pevné a odolné.

Náš drevený vešiak na kabáty je navrhnutý tak, aby dokonale ladil s vaším nábytkom, a tiež aby bol vynikajúcou voľbou pre výzdobu vašej domácnosti! Nástenný vešiak je vyrobený zo surového mangovníkového masívu, druhu tvrdého a tropického dreva, ktoré je pevné a odolné.

Vďaka remeselnému spracovaniu a krásnej štruktúre dreva je každý kus nábytku jedinečný a mierne odlišný od ostatných kusov. Vešiak na oblečenie je navyše vybavený poličkou na knihy, telefóny, zberateľské predmety, ozdoby atď. , ako aj 5 háčikmi na zavesenie tašiek, kabátov, dáždnikov, príveskov, kľúčov a ďalších vecí, čím budete výrazne šetriť priestor.

Dôležitá poznámka

Farba a textúra jednotlivých výrobkov sa môže líšiť, a preto je každý kus jedinečný; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Farba: Hnedá a čierna
Materiál: Surový mangový masív, oceľ
Rozmery: 61 x 15 x 20 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

S 5 háčikmi a poličkou. Výrobok je potrebné poskladať.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883866161
Produktové číslo výrobcu286469