vidaXL Nástenné rohové police 2ks sivé sonoma 40x40x50cm drevo [815207]

SKU
563810
36,55 € 30,46 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vďaka praktickému dizajnu budú tieto nástenné rohové police ústredným bodom vašej obývačky, spálne atď. Ľahko čistiteľný materiál: Komoda je vyrobená zo spracovaného dreva a ľahko sa čistí. Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti.

Vďaka praktickému dizajnu budú tieto nástenné rohové police ústredným bodom vašej obývačky, spálne atď.

Ľahko čistiteľný materiál

Komoda je vyrobená zo spracovaného dreva a ľahko sa čistí. Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti.

Dizajn šetriaci priestor

Rohovú policu možno pripevniť na stenu a pridať tak ďalší úložný priestor. Týmto spôsobom môžete maximalizovať svoju podlahovú plochu a udržiavať priestor čistý.

Dekoratívna a praktická funkcia

Vďaka jedinečnému dizajnu slúži nástenná polica aj ako inovatívny dekoratívny doplnok. Môžete na ňu ukladať predmety a vystavovať svoje obľúbené dekorácie, ako sú ocenenia, knihy, ozdoby atď.

Poznámka

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.

Vlastnosti

Farba: Sivý dub sonoma
Materiál: Spracované drevo
Celkové rozmery (každá): 40 x 40 x 50 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Jednoducho sa čistí. Výrobok je potrebné poskladať.

V balení sa nachádza

2 x Nástenná rohová polica

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286932698
Produktové číslo výrobcu815207