vidaXL Nástenné police 3 ks betónovo-sivé drevotrieska [800202]

SKU
532548
24,25 € 20,21 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Sada 3 drevených políc dokonale spája štýl a funkčnosť. Jednoduchá, ale elegantná sada je vynikajúcou voľbou pre oživenie každej steny v miestnosti.

Táto sada 3 drevených políc dokonale spája štýl a funkčnosť.

Jednoduchá, ale elegantná sada je vynikajúcou voľbou pre oživenie každej steny v miestnosti. Táto súčasná sada kvalitných políc je ideálnou voľbou pre vašu kuchyňu, obývaciu izbu alebo spálňu, a všade tam, kde potrebujete uložiť predmety každodennej potreby. Poličky sú vyrobené z drevotriesky, čo zaisťuje ich pevnosť, trvácnosť a dlhú životnosť. Dizajn v tvare U ponúka dokonalý úložný priestor pre vaše knihy, CD, kvety a ďalšie potreby. Police sa jednoducho montujú. V balení sa nachádzajú 3 police.

Vlastnosti

Farba: Betónovo sivá
Materiál: Drevotrieska
Rozmery veľkej police: 60 x 15 x 10 cm (D x Š x V)
Rozmery strednej police: 45 x 15 x 10 cm (D x Š x V)
Rozmery malej police: 30 x 15 x 10 cm (D x Š x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Balenie obsahuje 3 police rôznych rozmerov. Skvelé pre domácnosti, kancelárie, internáty atď..

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883673639
Produktové číslo výrobcu800202