vidaXL Nástenné police 2 ks 110x10x10 cm masívne teakové drevo [338261]

SKU
564430
43,10 € 35,92 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Nástenné police budú ideálnou voľbou do vašej kúpeľne, obývačky, spálne alebo kdekoľvek inde, kde potrebujete umiestniť veci. Masívne tíkové drevo: Masívne tíkové drevo je krásny prírodný materiál. Bolo vyzreté, umelo vysušené a jemne obrúsené, čo mu dalo veľmi hladký vzhľad.

Tieto nástenné police budú ideálnou voľbou do vašej kúpeľne, obývačky, spálne alebo kdekoľvek inde, kde potrebujete umiestniť veci.

Masívne tíkové drevo

Masívne tíkové drevo je krásny prírodný materiál. Bolo vyzreté, umelo vysušené a jemne obrúsené, čo mu dalo veľmi hladký vzhľad. Teakové drevo je známe svojou výnimočnou pevnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom.

Pevný rám

Drevený rám zaisťuje pevnosť a stabilitu. Ak si chcete zaobstarať kus nábytku, ktorý vám bude slúžiť dlhé roky, tíkové drevo je pre vás ako stvorené.

Široké uplatnenie

Tieto police z masívneho dreva sú vhodné pre väčšinu interiérov a premenia prázdnu stenu na dizajnový prvok. Dajú sa poskladať a použiť ako väčšia polica alebo individuálne v závislosti od vašich požiadaviek.

Dodatočný úložný priestor

Tieto závesné police poskytujú dodatočný úložný priestor, aby ste mali svoje veci prehľadne usporiadané.

Poznámka

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.Každý výrobok má inú krásnu farbu a textúru dreva, preto je každý kus drevenej nástennej toaletnej skrinky jedinečný a trochu odlišný od ostatných kusov.Odporúčame výrobok ošetriť olejom na tíkové drevo alebo povrchovou úpravou na báze vody, aby sa predĺžila jeho životnosť.

Vlastnosti

Materiál: Tíkový masív s prírodným povrchom
Rozmery (na policu): 110 x 10 x 10 cm (D x Š x V)

Doplňujúce informácie

Montáž nie je potrebná.

V balení sa nachádza

2 x Nástenná polica

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286662885
Produktové číslo výrobcu338261