vidaXL Nástenné nočné stolíky 2 ks dymový dub [816953]

SKU
562962
57,40 € 47,83 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Nástenné nočné stolíky budú dokonalým riešením do vášho obytného priestoru na maximalizáciu priestoru a udržiavanie čistých podlahových plôch. Nástenný dizajn: Túto plávajúcu nočnú skrinku môžete namontovať na stenu a pridať tak ďalší úložný priestor.

Tieto nástenné nočné stolíky budú dokonalým riešením do vášho obytného priestoru na maximalizáciu priestoru a udržiavanie čistých podlahových plôch.

Nástenný dizajn

Túto plávajúcu nočnú skrinku môžete namontovať na stenu a pridať tak ďalší úložný priestor. Týmto spôsobom môžete maximalizovať svoju podlahovú plochu a udržiavať priestor čistý.

Multifunkčná skrinka

Plávajúci nočný stolík slúži ako ideálne miesto na odkladanie predmetov, ako sú knihy, zberateľské predmety, ozdoby a iné. Premení prázdnu stenu na dizajnový prvok.

Ľahko čistiteľný materiál

Spracované drevo má výnimočnú kvalitu s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou voči vlhkosti. Nástenný nočný stolík je vyrobený zo spracovaného dreva a ľahko sa čistí.

VAROVANIE

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.

Vlastnosti

Farba: Tmavý dub
Materiál: Spracované drevo
Rozmery: 48,5 x 32,5 x 80 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

V balení sa nachádza

2 x Nástenný nočný stolík

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286967515
Produktové číslo výrobcu816953