vidaXL Nástenná skrinka sivý dub sonoma 88x26x18,5 cm spracované drevo [815082]

SKU
564655
51,05 € 42,54 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Praktickú nástennú skrinku je možné ľahko pripevniť na stenu, vďaka čomu vytvorí nielen ozdobné, ale aj praktické riešenie na uskladnenie vecí vo vašej domácnosti. Pevný rám: Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou voči vlhkosti.

Túto praktickú nástennú skrinku je možné ľahko pripevniť na stenu, vďaka čomu vytvorí nielen ozdobné, ale aj praktické riešenie na uskladnenie vecí vo vašej domácnosti.

Pevný rám

Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou voči vlhkosti.

Dostatok úložného priestoru

Táto TV nástenná skrinka má 3 zásuvky, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru pre váš domov bez toho, aby zaberali veľa miesta na podlahe. Môžete si tiež uložiť položky, ako je prehrávač médií, časopisy a iné.

Štýlový dizajn

Vďaka jednoduchému dizajnu táto TV skrinka ľahko doplní každú izbu a nábytok akéhokoľvek štýlu. Vášmu domovu dodá nádych elegancie a hravosť.

Poznámka

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.

Vlastnosti

Farba: Sivý dub sonoma
Materiál: Kompozitné drevo
Rozmery: 88 x 26 x 18,5 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286931479
Produktové číslo výrobcu815082