vidaXL Nástenná skrinka dymový dub 80x35x36,5 cm spracované drevo

SKU
566450
35,80 € 29,83 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Nástenná skrinka so škandinávskym dizajnom je dokonalým riešením pre váš obytný priestor na maximalizáciu priestoru a udržiavanie čistých podlahových plôch. Stabilný materiál: Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou voči vlhkosti.

Táto nástenná skrinka so škandinávskym dizajnom je dokonalým riešením pre váš obytný priestor na maximalizáciu priestoru a udržiavanie čistých podlahových plôch.

Stabilný materiál

Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou voči vlhkosti.

Dostatok úložného priestoru

Táto plávajúca skrinka s dvoma priehradkami a dvierkami ponúka dostatok úložného priestoru pre časopisy, knihy, DVD, multimediálne zariadenia a iné dekoratívne predmety.

Funkcia šetriaca priestor

Ak túto odkladaciu skrinku zavesíte na stenu, nezaberie vám žiadne miesto na podlahe.

Široké využitie

Nástennú skrinku je možné pripevniť aj na hornú časť komoda, aby sa naplno využil priestor. Hodí sa do vašej obývačky, spálne, či akéhokoľvek iného obytného priestoru.

Poznámka

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.Každý produkt je dodávaný s montážnym návodom v krabici pre jednoduchú montáž.

Vlastnosti

Farba: Tmavý dub
Materiál: Kompozitné drevo
Rozmery: 80 x 35 x 36,5 cm (Š x H x V)

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720287087106
Produktové číslo výrobcu817603