vidaXL Nástenná skrinka betónovo-sivá 80x39x40 cm drevotrieska [802799]

SKU
530713
41,95 € 34,96 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Pevná nástenná skrinka sa vďaka svojmu dizajnu stane stredobodom vašej izby. Táto nástenná skrinka je pripevnená k stene, čo z nej robí nadčasový doplnok vašej domácnosti. Táto plávajúca polica s 2 dvierkami ponúka ideálne riešenie pre výstavný a úložný priestor v každej domácnosti.

Táto pevná nástenná skrinka sa vďaka svojmu dizajnu stane stredobodom vašej izby.

Táto nástenná skrinka je pripevnená k stene, čo z nej robí nadčasový doplnok vašej domácnosti. Táto plávajúca polica s 2 dvierkami ponúka ideálne riešenie pre výstavný a úložný priestor v každej domácnosti. Ako univerzálnu skrinku si ju môžete umiestniť aj na chodbu na uloženie kľúčov, do obývacej izby na vystavenie fotografií a ozdobných predmetov. Môžete ju použiť pod nástenné zrkadlo na vytvorenie priestoru pre maku-up. Nástenná polica sa dá použiť aj v kúpeľni. Ľahko sa čistí vlhkou handričkou. Plávajúca skrinka sa tiež ľahko montuje.

Vlastnosti

Farba: Betónovo sivá
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 80 x 39 x 40 cm (Š x H x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

S 2 dvierkami. Nástenný dizajn. Výrobok je potrebné poskladať.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286016299
Produktové číslo výrobcu802799