vidaXL Malé škrabadlo pre mačky so sisalovými stĺpikmi 44 cm

SKU
576037
52,90 € 44,08 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Poskytnite svojim mačkám nekonečné možnosti na hranie a škriabanie. Mačky si potom môžu na tomto malom mačacom strome aj oddýchnuť. Tento nábytok pre mačky je vyrobený z MDF s dyhovou úpravou, vďaka čomu je stabilný a odolný. Domček pre mačky obsahuje 2 platformy, aby si mohli mačky oddýchnuť.

Poskytnite svojim mačkám nekonečné možnosti na hranie a škriabanie.

Mačky si potom môžu na tomto malom mačacom strome aj oddýchnuť. Tento nábytok pre mačky je vyrobený z MDF s dyhovou úpravou, vďaka čomu je stabilný a odolný. Domček pre mačky obsahuje 2 platformy, aby si mohli mačky oddýchnuť. Jutové stĺpiky poskytujú mačkám vynikajúce miesto na zaostrenie pazúrikov a zároveň chránia váš nábytok pred poškodením. Keď sa mačky unavia, môžu si zdriemnuť na plošine pokrytej odnímateľným vankúšom, ktorý sa dá oprať Tento nábytok pre mačky navyše obsahuje visiacu loptičku pre väčšiu zábavu. Tento mačací strom sa jednoducho montuje.

Vlastnosti

Farba: Hnedá
Farba podložiek: Biela
Materiál: Drevo, MDF, dýha, sisal, juta, umelá kožušina
Celkové rozmery: 40 x 40 x 44 cm (D x Š x V)
Priemer stĺpika: 7 cm

Doplňujúce informácie

S visiacou guľôčkou, stĺpikmi z juty na škriabanie, vyhliadkovou plošinou a odpočinkovými zónami. Obsahuje jeden odnímateľný vankúš. Výrobok je potrebné poskladať.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286002223
Produktové číslo výrobcu170935