vidaXL Závesné skrinky 2 ks, biele 50x31x60 cm, drevotrieska [805078]

SKU
526653
60,10 € 50,08 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Závesné skrinky s jednoduchým dizajnom vám umožnia optimálne využiť priestor v kuchyni, pretože vám poskytnú množstvo miesta na odkladanie vašich osobných vecí! Úložná skrinka je trvácna a funkčná a postará sa o to, aby ste mali v kuchyni vždy poriadok.

Tieto závesné skrinky s jednoduchým dizajnom vám umožnia optimálne využiť priestor v kuchyni, pretože vám poskytnú množstvo miesta na odkladanie vašich osobných vecí! Úložná skrinka je trvácna a funkčná a postará sa o to, aby ste mali v kuchyni vždy poriadok.

Každá skrinka má dve poličky, ktoré ponúkajú dostatok priestoru na odkladanie misiek, tanierov, hrncov či iných kuchynských potrieb. Poličky zvonku chránia jedny dvierka, aby sa odložené veci nezašpinili. Skrinky sa navyše dajú jednoducho očistiť navlhčenou handričkou.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Drevotrieska
Celkové rozmery: 50 x 31 x 60 cm (Š x H x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

V balení sa nachádza

2 x Kuchynská skrinka

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8720286168035
Produktové číslo výrobcu805078