vidaXL Doska na kúpeľňovú skrinku, akáciový masív 140x52x3,8 cm [286326]

SKU
522785
171,60 € 143,00 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevená doska na kúpeľňovú skrinku vám poskytne cenovo dostupný spôsob, ako dodať kúpeľni nádych rustikálneho šarmu. Drevená doska poslúži ako skvelý doplnok ku kúpeľňovej skrinke, no môžete si z nej vytvoriť aj plávajúcu policu alebo pult. Doska na kúpeľňovú skrinku je vyrobená z akáciového masívu.

Naša drevená doska na kúpeľňovú skrinku vám poskytne cenovo dostupný spôsob, ako dodať kúpeľni nádych rustikálneho šarmu.

Drevená doska poslúži ako skvelý doplnok ku kúpeľňovej skrinke, no môžete si z nej vytvoriť aj plávajúcu policu alebo pult. Doska na kúpeľňovú skrinku je vyrobená z akáciového masívu. Ide o drevo tropického listnatého stromu, ktoré je husté, pevné a trvácne. Akáciový masív je vyleštený, natretý a nalakovaný, takže je dobre zatmelený a chránený pred vlhkosťou. Táto doska na kúpeľňovú skrinku je vyrobená z kmeňa stromu a kopíruje jeho prirodzené hrany, a tak krása živého dreva zostane zachovaná. Každá z našich dosiek je jedinečná. Textúra dreva a hrany jednotlivých dosiek sa môžu mierne líšiť.

Vlastnosti

Materiál: Akáciový masív
Rozmery: 140 x 52 cm (D x Š)
Hrúbka: 38 mm
Odchýlka v šírke: +/- 5 cm

Doplňujúce informácie

Leštený; natieraný a lakovaný. Drevo s prirodzenou hranou.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883801155
Produktové číslo výrobcu286326