vidaXL Skrinka do kúpeľne, dub sonoma 32x25,5x190 cm, drevotrieska [802879]

SKU
532555
58,35 € 48,62 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skrinka do kúpeľne vám umožní vytvoriť si ďalší úložný priestor, ktorý budete môcť optimálne využívať v kúpeľni. Vďaka čistým líniám a úhľadnému dizajnu sa bude dokonale hodiť do kúpeľne. Naša elegantná kúpeľňová skrinka je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, vďaka čomu je robustná a stabilná.

Táto skrinka do kúpeľne vám umožní vytvoriť si ďalší úložný priestor, ktorý budete môcť optimálne využívať v kúpeľni.

Vďaka čistým líniám a úhľadnému dizajnu sa bude dokonale hodiť do kúpeľne. Naša elegantná kúpeľňová skrinka je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, vďaka čomu je robustná a stabilná. Vysoká skrinka má 4 police s dvierkami a 2 otvorené police, ktoré ponúkajú niekoľko možností skladovania a veľký uložný priestor na odkladanie rôznych predmetov v kúpeľni. Skrinka sa dá ľahko očistiť navlhčenou handričkou. Úložná skrinka sa okrem toho jednoducho montuje pomocou montážnych materiálov, ktoré sú súčasťou balenia. Táto skrinka do kúpeľne sa dá skombinovať s ďalšou väčšou skrinkou, aby ste získali funkčnejšiu sadu, ktorú môžete vidieť na treťom obrázku (nájdete ju v rozbaľovacej ponuke).

Vlastnosti

Farba: Dub sonoma
Materiál: Drevotrieska
Celkové rozmery: 32 x 25,5 x 190 cm (Š x H x V)
VAROVANIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Obsahuje 4 police s dvierkami a 2 otvorené police. Výrobok je potrebné poskladať.

VAROVANIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286016732
Produktové číslo výrobcu802879