vidaXL Skrinka do kúpeľne, dub sonoma 30x30x95 cm, drevotrieska [802663]

SKU
533823
46,20 € 38,50 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skrinka do kúpeľne vám umožní vytvoriť si ďalší úložný priestor, a tak bude kúpeľňa pôsobiť pekne a čisto. Vďaka čistým líniám a úhľadnému dizajnu sa bude dokonale hodiť do kúpeľne. Elegantná skrinka je vyrobená z drevotriesky, vďaka čomu je skutočne pevná a stabilná.

Táto skrinka do kúpeľne vám umožní vytvoriť si ďalší úložný priestor, a tak bude kúpeľňa pôsobiť pekne a čisto.

Vďaka čistým líniám a úhľadnému dizajnu sa bude dokonale hodiť do kúpeľne. Elegantná skrinka je vyrobená z drevotriesky, vďaka čomu je skutočne pevná a stabilná. Skrinka do práčovne má 2 priečinky, 1 zásuvku a 1 dvierka, ktoré ponúkajú niekoľko možností skladovania a dodatočný uložný priestor na odkladanie rôznych predmetov v kúpeľni. Skrinka sa dá ľahko očistiť navlhčenou handričkou.

Vlastnosti

Farba: Dub sonoma
Materiál: Drevotrieska
Celkové rozmery: 30 x 30 x 95 cm (Š x H x V)
VAROVANIE: Aby sa predišlo prevráteniu, tento výrobok sa musí používať s dodaným príslušenstvom na pripevnenie na stenu.
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

VAROVANIE

Aby sa predišlo prevráteniu, tento výrobok sa musí používať s dodaným príslušenstvom na pripevnenie na stenu.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286016107
Produktové číslo výrobcu802663