vidaXL Skrinka do kúpeľne, biela 30x30x183,5 cm, drevotrieska [802597]

SKU
531258
67,35 € 56,12 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skrinka do kúpeľne vám umožní vytvoriť si ďalší úložný priestor, a tak bude kúpeľňa pôsobiť pekne a čisto. Vďaka čistým líniám a úhľadnému dizajnu sa bude dokonale hodiť do kúpeľne. Elegantná skrinka je vyrobená z drevotriesky, vďaka čomu je skutočne pevná a stabilná.

Táto skrinka do kúpeľne vám umožní vytvoriť si ďalší úložný priestor, a tak bude kúpeľňa pôsobiť pekne a čisto.

Vďaka čistým líniám a úhľadnému dizajnu sa bude dokonale hodiť do kúpeľne. Elegantná skrinka je vyrobená z drevotriesky, vďaka čomu je skutočne pevná a stabilná. Skrinka do práčovne má 6 priečinkov a 2 dvierka, ktoré ponúkajú niekoľko možností skladovania a dodatočný uložný priestor na odkladanie rôznych predmetov v kúpeľni. Na obidvoch dvierkach sa nachádza úchytka pre jednoduchšie otváranie a zatváranie. Skrinka sa dá ľahko očistiť navlhčenou handričkou.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Drevotrieska
Celkové rozmery: 30 x 30 x 183,5 cm (Š x H x V)
VAROVANIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Doplňujúce informácie

S úchytkou na každých dvierkach . Výrobok je potrebné poskladať.

Poznámka: Bočný panel skrinky pozostáva z dvoch spojených častí.
Poznámka: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.

VAROVANIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Poznámka

Bočný panel skrinky pozostáva z dvoch spojených častí.

Poznámka

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8720286015711
Produktové číslo výrobcu802597