vidaXL Konzolový stolík sivý 86x30x76 cm masívne mangovníkové drevo [282737]

SKU
533851
135,80 € 113,17 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dodajte svojmu interiéru trochu luxusu s naším krásnym dreveným konzolovým stolíkom, ktorý je inšpirovaný dizajnom z polovice minulého storočia! Je vybavený 1 poličkou a 2 zásuvkami pre dostatok úložného priestoru. Tento stolík do haly bude praktickým a dekoratívnym doplnkom vášho interiéru.

Dodajte svojmu interiéru trochu luxusu s naším krásnym dreveným konzolovým stolíkom, ktorý je inšpirovaný dizajnom z polovice minulého storočia! Je vybavený 1 poličkou a 2 zásuvkami pre dostatok úložného priestoru.

Tento stolík do haly bude praktickým a dekoratívnym doplnkom vášho interiéru. Bočný stolík, vyrobený z masívneho mangovníkového dreva, bol leštený, maľovaný a lakovaný pre krásnu povrchovú úpravu, vďaka čomu pôsobí rafinovaným dojmom. Navyše, vzor v tvare diamantu na zásuvkách ho ešte viac skrášľuje. Stolík do haly sa dá ľahko namontovať a čistiť vlhkou handrou. Pozdvihnite svoj interiér na ďalšiu úroveň pomocou nášho elegantného bočného stolíka!.

Vlastnosti

Materiál rámu: Mangový masív, MDF
Rozmery: 86 x 30 x 76 cm (D x Š x V)
UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Doplňujúce informácie

S 2 zásuvkami s diamantovým vzorom a 1 poličkou. Leštený; natieraný a lakovaný povrch.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883666082
Produktové číslo výrobcu282737