vidaXL Konzolový stolík biely 115x35x77 cm surový mangovníkový masív [323556]

SKU
539007
99,40 € 82,83 €
Nedostupné
Ak chcete svojmu interiéru dodať nádych rustikálneho šarmu, tento drevený konzolový stolík je pre vás ako stvorený! Chodbový stolík je vyrobený zo surového mangovníkového dreva, tropického tvrdého dreva s pevnosťou uniesť aj vyššiu hmotnosť. Odoláva aj opotrebovaniu časom, takže je stabilný a odolný.

Ak chcete svojmu interiéru dodať nádych rustikálneho šarmu, tento drevený konzolový stolík je pre vás ako stvorený! Chodbový stolík je vyrobený zo surového mangovníkového dreva, tropického tvrdého dreva s pevnosťou uniesť aj vyššiu hmotnosť.

Odoláva aj opotrebovaniu časom, takže je stabilný a odolný. Drevená doska stola môže byť použitá na umiestnenie nápojov, jedla a iných dekoratívnych predmetov.

Dôležitá poznámka

Farba a textúra jednotlivých výrobkov sa môže líšiť, a preto je každý kus jedinečný; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Materiál: Mangovníkový masív s bielou premývanou povrchovou úpravou
Rozmery: 115 x 35 x 77 cm (Š x H x V)
VAROVANIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

VAROVANIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8720286068229
Produktové číslo výrobcu323556