vidaXL Konzolový stolík 90x35x76 cm masívne mangové drevo [323495]

SKU
535560
142,40 € 118,67 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevený konzolový stolík dodá priemyselný štýl a je vhodný do vášho obývacieho priestoru. Skrinka do haly je ručne vyrobená z masívneho mangovníkového dreva, tropického tvrdého dreva, ktoré unesie aj vyššiu hmotnosť. Je trvácna, stabilná a odolná.

Tento drevený konzolový stolík dodá priemyselný štýl a je vhodný do vášho obývacieho priestoru.

Skrinka do haly je ručne vyrobená z masívneho mangovníkového dreva, tropického tvrdého dreva, ktoré unesie aj vyššiu hmotnosť. Je trvácna, stabilná a odolná. Zásuvka je vyrobená z prírodnej juty a železná základňa jej dodáva extra stabilitu. 2 zásuvky tiež poskytujú úložný priestor pre vaše veci, ktoré chcete mať na dosah ruky.

Dôležitá poznámka

Farba a textúra jednotlivých výrobkov sa môže líšiť, a preto je každý kus jedinečný; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Materiál: Masívne mangovníkové drevo s čiernou povrchovou úpravou, železo s čiernou práškovanou povrchovou úpravou, juta
Rozmery: 90 x 35 x 76 cm (D x Š x V)
VAROVANIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

VAROVANIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286066485
Produktové číslo výrobcu323495