vidaXL Konzolový stolík 110x35x75 cm surové mangovníkové drevo [288473]

SKU
535684
194,20 € 161,83 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevený konzolový stolík bude stredobodom vašej obývacej izby. Či už hľadáte odkladací stolík na lampu, vázu alebo iné dekoratívne predmety, tento stolík bude vynikajúcou voľbou! Tento predsieňový stôl je vyrobený z hrubého mangovníkového dreva, čo je tvrdé drevo s bohatou štruktúrou.

Tento drevený konzolový stolík bude stredobodom vašej obývacej izby.

Či už hľadáte odkladací stolík na lampu, vázu alebo iné dekoratívne predmety, tento stolík bude vynikajúcou voľbou! Tento predsieňový stôl je vyrobený z hrubého mangovníkového dreva, čo je tvrdé drevo s bohatou štruktúrou. Surové mangovníkové drevo má nielen silu uniesť aj vyššiu hmotnosť, ale je aj trvácne. Pevná doska je ideálna na umiestnenie niektorých dekoratívnych predmetov, ako sú vázy alebo rastliny v črepníkoch. Tento stolík má 2 zásuvky, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru na usporiadanie dôležitých vecí.

Dôležitá poznámka

Každý výrobok má inú farbu a textúru dreva, a preto je každý drevený príručný stolík jedinečný a trochu odlišný od ostatných; farbu nie je možné si dopredu vybrať.

Vlastnosti

Materiál: Surové mangové drevo, oceľ s práškovou povrchovou úpravou
Rozmery: 110 x 35 x 75 cm (D x Š x V)
VAROVANIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Doplňujúce informácie

Má industriálny štýl. Výrobok je potrebné poskladať.

VAROVANIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883997025
Produktové číslo výrobcu288473