vidaXL Dvojitý konzolový dáždnik sivohnedý 400x300 cm

SKU
578905
254,70 € 212,25 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Elegantný závesný slnečník s dvojitou strieškou predstavuje dokonalý spôsob, ako si vytvoriť príjemné miesto v tieni, a poskytne vám ochranu pred škodlivými slnečnými UV lúčmi. Prémiový materiál: Polyester je syntetický materiál, ktorý je známy svojou UV ochranou a pevnosťou v ťahu.

Tento elegantný závesný slnečník s dvojitou strieškou predstavuje dokonalý spôsob, ako si vytvoriť príjemné miesto v tieni, a poskytne vám ochranu pred škodlivými slnečnými UV lúčmi.

Prémiový materiál

Polyester je syntetický materiál, ktorý je známy svojou UV ochranou a pevnosťou v ťahu. Polyester s PA vrstvou je vodeodolný, vďaka čomu bude ideálnou voľbou pre vlhké alebo daždivé podmienky, a ľahko sa čistí.

Pevná konštrukcia

Silná hliníková tyč s práškovým nástrekom spolu s 15 odolnými rebrami robí tento slnečník veľmi stabilným a odolným. Vonkajší dáždnik má tiež pevnú krížovú základňu, ktorá zvyšuje stabilitu.

Naklápanie a 360-stupňový otočný dizajn

Upravte polohu vášho baldachýnu pomocou naklápacieho mechanizmu, aby bol vonkajší priestor chladný a pohodlný po celý deň. Dáždnik môžete otáčať aj horizontálne o 360 stupňov jednoduchým zošliapnutím pedálu a otočením tyče.

Dizajn s dvojitou strieškou

Dizajn s dvojitou strieškou umožňuje dostatočné vetranie a prúdenie vzduchu, vďaka čomu je váš slnečník stabilnejší voči veterným podmienkam a udržiava pod ním chladenie.

Kľukový systém

Kľukový mechanizmus umožňuje otváranie a zatváranie záhradného slnečníka bez námahy.

Poznámka

Tento výrobok nie je 100 % vodeodolný. Odporúčame vám ošetriť ho impregnačným sprejom pre lepšiu vodeodolnosť.Každý výrobok sa dodáva s montážnym návodom v krabici pre jednoduchú montáž.

Vlastnosti

Farba striešky: Sivohnedá
Materiál: Látka (100 % polyester) s PA vrstvou, hliník s práškovým nástrekom
Celkové rozmery: 400 x 300 x 268 cm (D x Š x V)
Rozmery podstavca v tvare kríža: 100 x 100 cm (D x Š)

Doplňujúce informácie

S vetracím otvorom.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720845690595
Produktové číslo výrobcu319950