vidaXL Konferenčný stolík 90x50x45 cm, akáciový masív [247492]

SKU
522322
253,30 € 211,08 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevený konferenčný stolík predstavuje nadčasový doplnok do interiéru! Stolík ku gauču je vyrobený z akáciového masívu s medovou povrchovou úpravou a je mimoriadne trvácny a stabilný. Akáciové drevo je pevné tvrdé drevo s krásnou textúrou, ktoré vydrží dlhé roky.

Tento drevený konferenčný stolík predstavuje nadčasový doplnok do interiéru! Stolík ku gauču je vyrobený z akáciového masívu s medovou povrchovou úpravou a je mimoriadne trvácny a stabilný.

Akáciové drevo je pevné tvrdé drevo s krásnou textúrou, ktoré vydrží dlhé roky. Podobne ako akáciové drevo, aj drevo známe ako ružové drevo alebo palisander, sa vyznačuje svojou bohatou textúrou. Každý krok výrobného procesu sa vykonáva s maximálnou starostlivosťou, či už je to leštenie, natieranie alebo lakovanie. Stolík do obývačky navyše obsahuje 1 priečinok a 1 skrinku s dvierkami, ktoré poskytujú množstvo priestoru na odkladanie kníh, pohárov či iných potrieb.

Dôležitá poznámka

Každý výrobok má inú farbu a textúru, a preto je každý kus jedinečný a trochu odlišný od ostatných; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Farba: Hnedá
Materiál: Akáciový masív s medovou povrchovou úpravou
Rozmery: 90 x 50 x 45 cm (D x Š x V)
Povrch: Leštený, natieraný a lakovaný

Doplňujúce informácie

S 1 priehradkou a 1 skrinkou s dvierkami.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883554679
Produktové číslo výrobcu247492