vidaXL Knižnica/TV skrinka, dub sonoma 143x30x36 cm [800264]

SKU
523401
51,60 € 43,00 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Knižnica s úhľadným, klasickým dizajnom predstavuje nielen ozdobný, ale aj praktický doplnok do interiéru. Skrinka je vyrobená z drevotriesky, vďaka čomu je pevná, trvácna a má dlhú životnosť.

Knižnica s úhľadným, klasickým dizajnom predstavuje nielen ozdobný, ale aj praktický doplnok do interiéru.

Skrinka je vyrobená z drevotriesky, vďaka čomu je pevná, trvácna a má dlhú životnosť. Knižnica so 4 priehradkami ponúka množstvo priestoru na prehľadné odkladanie časopisov, kníh, DVD, multimediálnych zariadení či rôznych iných predmetov, ktoré tak budete mať vždy poruke. Túto všestrannú knižnicu navyše môžete postaviť aj na podlahu vo vodorovnej polohe, alebo ju zavesiť na stenu v zvislej či vodorovnej polohe, a preto predstavuje dokonalý doplnok do vášho príbytku. Regál na knihy sa dá ľahko očistiť navlhčenou handričkou. Knižnicu jednoducho zostavíte pomocou montážneho príslušenstva, ktoré je súčasťou balenia.

Vlastnosti

Farba: Dub sonoma
Materiál: Spracované drevo
Rozmery: 143 x 30 x 36 cm (Š x H x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

So 4 priečinkami. Dá sa postaviť na podlahu vo vodorovnej polohe alebo zavesiť na stenu v zvislej či vodorovnej polohe. Montážne príslušenstvo je súčasťou balenia.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883674254
Produktové číslo výrobcu800264